Politika privatnosti

Politika privatnosti za www.naucikako.com

Datum posljednje izmjene: 01.09.2023

1. Uvod

Ova Politika privatnosti objašnjava kako mi, kao vlasnici i upravitelji stranice www.naucikako.com, prikupljamo, koristimo, dijelimo i štitimo vaše osobne podatke.

2. Prihvaćanje politike privatnosti

Korištenjem www.naucikako.com potvrđujete da prihvaćate prakse opisane u ovoj Politici privatnosti. Ako se ne slažete s ovom Politikom, molimo vas da ne koristite našu stranicu.

3. Prikupljanje podataka

Možemo prikupljati osnovne podatke o korisnicima, kao što su ime, e-mail adresa, kontakt informacije i druge informacije koje nam dobrovoljno pružite.

4. Korištenje podataka

Osobne podatke koristimo za:

  • Pružanje, održavanje i poboljšanje naše stranice
  • Odgovaranje na vaše upite
  • Slanje obavijesti o promjenama na našoj stranici ili uslugama

5. Dijeljenje podataka

Nećemo prodati, iznajmiti niti dijeliti vaše osobne podatke s trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka, osim ako to zakon ne zahtijeva.

6. Zaštita podataka

Koristimo odgovarajuće sigurnosne mjere kako bismo zaštitili vaše podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili otkrivanja.

7. Kolačići (Cookies)

Koristimo kolačiće na našoj web stranici kako bismo pružili bolje korisničko iskustvo. Kolačići su male datoteke koje se pohranjuju na vašem uređaju i koriste se za praćenje preferencija korisnika i drugih informacija.

8. Promjene politike privatnosti

Zadržavamo pravo povremeno ažurirati ovu Politiku privatnosti. Svaka izmjena će biti objavljena na ovoj stranici s datumom posljednje izmjene navedenim na vrhu dokumenta.

9. Kontakt

Ako imate pitanja ili komentare vezane uz ovu Politiku privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem info@naucikako.com.