Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja za www.naucikako.com

Datum posljednje izmjene: 01.09.2023

1. Uvod

Dobrodošli na www.naucikako.com. Molimo vas da pažljivo pročitate ove Uvjete korištenja (“Uvjeti”) prije korištenja naše stranice.

2. Prihvaćanje uvjeta korištenja

Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate ove Uvjete korištenja. Ako se ne slažete s Uvjetima, molimo vas da ne koristite www.naucikako.com.

3. Sadržaj stranice

Sadržaj objavljen na www.naucikako.com pruža se “kakav jest”, bez ikakvih jamstava. Iako nastojimo pružiti točne i ažurirane informacije, ne možemo garantirati da su sve informacije potpune, točne ili aktualne.

4. Ograničenje odgovornosti

Vlasnici i upravitelji www.naucikako.com ne preuzimaju odgovornost za štetu koja može proizaći iz korištenja ili oslanjanja na informacije s naše web stranice. Korisnici koriste našu web stranicu na vlastitu odgovornost.

5. Zaštita osobnih podataka

Ako prikupljamo vaše osobne podatke, to ćemo činiti u skladu s našom Politikom privatnosti i relevantnim zakonima.

6. Kolačići (Cookies)

Naša web stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala vaše korisničko iskustvo. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici kolačića.

7. Autorska prava

Sav sadržaj na www.naucikako.com zaštićen je autorskim pravima. Zabranjeno je kopiranje, distribucija, prikazivanje ili bilo koja druga upotreba sadržaja bez izričitog pismenog odobrenja vlasnika stranice.

8. Promjene uvjeta korištenja

Zadržavamo pravo povremeno ažurirati ove Uvjete korištenja. Svaka izmjena će biti objavljena na ovoj stranici s datumom posljednje izmjene navedenim na vrhu dokumenta.

9. Kontakt

Ako imate pitanja ili komentare vezane uz ove Uvjete korištenja, slobodno nas kontaktirajte putem info@naucikako.com.

10. Završne odredbe

Ukoliko neki od ovih uvjeta postane nevažeći, to ne utječe na valjanost i primjenjivost preostalih uvjeta. Svaka neprimjenjivost ili neregularnost bilo kojeg od ovih uvjeta neće utjecati na primjenjivost drugih uvjeta.