Kako isključiti Iphone?

Kako isključiti Iphone? Ugašenje pametnog telefona, poput iPhonea, može biti jednostavno, ali s nekim modelima i postavkama može biti i izazovno.

U nastavku ćemo istražiti nekoliko savjeta za isključivanje iPhone uređaja na najsigurniji i najjednostavniji način.

1. Pritisnite i držite tipku za uključivanje/isključivanje

Najčešći način isključivanja iPhonea je pritiskom i držanjem tipke za uključivanje/isključivanje, koja se obično nalazi na desnoj strani uređaja.

Držite tu tipku dok se ne pojavi opcija za isključivanje na zaslonu.

2. Povucite slajder za isključivanje

Kada se pojavi opcija za isključivanje na zaslonu, povucite slajder koji se nalazi s lijeve strane zaslona prema desnoj strani. To će isključiti iPhone.

3. Koristite postavke

Ako imate problema s tipkom za uključivanje/isključivanje ili zaslonom osjetljivim na dodir, možete isključiti iPhone putem postavki. Idite na “Postavke” > “Općenito” > “Isključi” te povucite slajder za isključivanje.

4. Koristite Siri

Ako je omogućen, možete uputiti Siri da isključi vaš iPhone. Jednostavno recite “Hej Siri, isključi se” i slijedite upute.

5. Hard reset

U slučaju da iPhone ne reagira na tipku za uključivanje/isključivanje ili se zamrzne, možete izvršiti hard reset.

To možete učiniti pritiskom i istovremenim držanjem tipke za uključivanje/isključivanje i tipke za smanjivanje glasnoće dok se ne pojavi Appleov logotip.

Isključivanje iPhonea može biti jednostavno ili izazovno, ovisno o situaciji, ali s ovim savjetima možete bez problema isključiti svoj uređaj. Slijedite ove korake i osigurajte sigurno gašenje svog iPhonea kad god je to potrebno.

Možda vas zanima